Мисията на Фондация “Подобряване на Здравето чрез Развитие на Умствените и Когнитивни Способности” (ПЗРУКС) е да предоставя на обществото изчерпателна и достоверна информация по всички теми, свързани с подобряване и превенция на психичното здраве. Ние насърчаваме по-добрата осведоменост и разбиране на менталното благополучие като основен компонент на цялостното здраве. Фокусът ни е върху ефективните подходи за предотвратяване на психичните разстройства и популяризиране на дейностите, които поддържат ума активен и подобряват психологическото благосъстояние.

Имаме за цел да дадем достъп до научно издържана медицинска информация на всеки, който има нужда от нея. За да постигнем това, трябва да достигнем до възможно най-голяма част от обществото. В редиците на нашия екип има както здравни експерти с богат опит, така и дигитални специалисти и добре знаем, че трябва да положим усилия. Приветстваме горещо всеки, който желае да допринесе на мисията ни за подобряване на психологическото благосъстояние. Не се колебайте да се свържете с нас, ако вярвате, че доброто здраве е право и възможност за всеки.

Добре дошли на уебсайта на Фондация в обществена полза “Подобряване на Здравето чрез Развитие на Умствените и Когнитивни Способности” с ЕИК 206669128. Фондацията осъществява само дейности в съответствие със своята мисия в полза и за развитие на обществото в положителна посока.

    При изпращането на питане към нас, приемате Политиките за поверителност.